Bouwcommissie

Klussen op school

Regelmatig zijn er op en om school klussen te doen. Een groep enthousiaste ouders kan hiervoor door de directeur benaderd worden. De bouwcommissie vergadert ongeveer 3 keer per jaar. Aan het einde van het schooljaar wordt een klussendag georganiseerd. Alle ouders en verzorgers van de leerlingen worden uitgenodigd om deze zaterdag mee te helpen met klussen die gedaan moeten worden. Als afsluiting volgt een gezellig samenzijn. Coördinator van de bouwcommissie is Appie Ridder.

Klussendag 8 juni 2013

Afgelopen zaterdag was het alweer tijd voor de jaarlijkse klussendag. Een team van enthousiaste ouders heeft hard gewerkt om het schoolplein weer netjes te krijgen. Ook werden er allerlei andere klussen geklaard. Coördinator Appie Ridder kijkt terug op een geslaagde dag!